0
Shares
Pinterest Google+

Miele DG 6001 GourmetStar gőzpároló: készítsen el minden fogást különlegesen kímélő és ízletes módon, az előételtől a desszertig – mégpedig rendkívül kedvező áron. A Miele gőzpárolóiban készített ételek minden szempontból felülmúlják a hagyományos főzéssel készített ételeket: kevesebb vitamin vész el a párolás során, az ízvilág és az étel esztétikai megjelenése is sokkal jobb minőségű a „gőzfürdő” után.
A Miele gőzpároló egy igazán sokoldalú tehetség és tökéletes kiegészítő a sütőhöz és a főzőlaphoz. Mivel a párolási idő a gőzpároláskor és főzéskor ugyanannyi, nem kell megváltoztania a főzési szokásait. Az előételt, levest, halat, húst, zöldséget, köretet vagy édességet egyesével elkészítheti – vagy akár egy teljes menüt egyetlen párolási folyamat alatt. Nem kell felügyelnie a párolási folyamatot, mert a gőzpárolóban nem futhat ki semmi. A párolási eredményt egyénileg – ropogósra vagy puhára – a Miele gőzpárolóval teljesen egyszerűen vezérelheti.

Egy mozdulattal tisztítható

A külső gőzfejlesztőnek és a nemesacél párolótérnek köszönhetően a Miele gőzpárolók rendkívül könnyen tisztíthatók. A sütőtérben nem keletkeznek bosszantó vízkőlerakódások, a sima falfelületek, főleg a párolótér alja pedig nagyon könnyen kezelhető. Az ételkészítési művelet után elég egyszer áttörölni, és minden újra száraz és fényes.

Párolás három szinten

Időt és energiát takaríthat meg: egyidejűleg többféle ételt is párolhat, az illatok és az ízek nem fognak keveredni.

Változatos ízélmények

Legyen az hal, hús, zöldség vagy gyümölcs – a DG 6001 GourmetStar gőzpárolóval hihetetlenül sokféle ételt készíthet el kíméletesen. Ezenkívül hasznos segítőtárs a felolvasztásnál, blansírozásnál vagy akár befőzésnél is. A Miele DG 6001 GourmetStar gőzpároló viszont nem csak az értékes összetevőket kíméli.

Vásároljon kockázat nélkül – pénzvisszafizetési garanciával

A gőzpárolót most kötelezettség nélkül 30 napig otthon tesztelheti. Amennyiben nem lenne elégedett, a vásárlás dátumától számított 30 napon belül a Miele információs telefonján egyeztethet a készülék visszaadásáról. További információk a Miele bemutatóteremben és viszonteladó partnereinknél. Az akció 2017.12.31-ig (utolsó vásárlási dátum) érvényes, és csak a Magyarországon vásárolt termékekre vonatkozik. Kifizetés csak magyarországi bankszámlára történik.

A cikk a Miele jóvoltából jelent meg.

Előző

Önjáró autó, Toyota, Audi TT RS tuning, Peugeot Instinct Concept

Következő

Holland sajtok