0
Shares
Pinterest Google+

Kora ősszel tizenkettedik állomásához érkezik az IIR Magyarország rangos eseménye, a Flottamenedzsment Konferencia, melynek helyszínét a Dunakanyar leggyönyörűbb történelmi városában a Thermal Hotel Visegrád biztosítja.

Szeptember 26-án királyi találkozó helyett a flottapiac szereplői ülnek össze, hogy a szektort érintő változásokat, fejlesztéseket, új megoldásokat megvitassák. Ha Ön sem szeretne lemaradni az érdekességekről és aktualitásokról, még nem késő csatlakozni a rendezvény résztvevői köréhez!

Ön tudta, hogy egyre több cégvezető ismeri fel, hogy a nyomkövető és járművédelemi rendszerek használatával komoly költségeket tudnak megtakarítani vállalatuk számára? A modern rendszerek új és izgalmas funkcióiról, a fejlődési lehetőségekről bővebben is hallhat a konferencián Csáti Réka és Rácz Tamás, a Jármű Kontroll Magyarország Kft. képviselőinek előadása alkalmával.

Mi a helyzet hazánkban e-mobilitás területén? Rengeteg kihívás és ehhez kapcsolódó kérdés vetődik fel továbbra is, melyre Dr. Ugron Gáspár Gábor, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adja meg a válaszokat.

Lépést tartani a technikai változásokkal kulcsfontosságú, és a piaci igényeket figyelembe véve egyre több autógyártó csatlakozott az elektromos autót fejlesztő cégekhez. A konferencián a Hyundai Holding Hungary Kft., a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a NISSAN Central & Eastern Europe képviselői mutatják be a cégeik által képviselt úttörő stratégiát, mindezek technológiai előnyeit és jövőbeli terveiket. Természetesen a bemutató sem maradhat el; a prezentációkat követően a népszerű márkák impozáns kiállított autóit lesz lehetőségük a résztvevőknek kipróbálni és tesztelni az őszi falevelekkel borított hegyi utakon.

Milyen lehetőségek léteznek vállalatok számára desktopon és okostelefonon, hogy megvásárolják a flottájukhoz tartozó járművek számára az autópálya matricákat? Hogyan lehetséges ezt a lehető legrugalmasabban megtenni? Ezekre és más fontos kérdésekre is választ kapnak a résztvevők Kovács Mátétól az OTP Mobil Kft. Értékesítési menedzserétől.

A konferencia résztvevőinek a nap során a Tesco Global Áruházak Zrt. régiós flottastratégiája, a vállalat jövőbeni célkitűzései is bemutatásra kerülnek Császár László, Regionális Beszerzési és Flotta Menedzser esettanulmánya által.

A rendezvény programjának szakmai polikrómiáját mi sem bizonyítja jobban, mint a témák garmadája. A konferencia alkalmával megismerhetik az e-töltők technikai újdonságait és hálózatuk kiépítésének stratégiáját, szó esik a tavaszi / őszi gumicsere előkészítéséről és lebonyolításáról is valamint egy interaktív kerekasztal-beszélgetés során minden háttér-információt, tapasztalatot és kérdéseket megvitatnak a résztvevő felek.

A konferenciát követő napon, szeptember 27-én, Budapesten egy interaktív workshop keretein belül bővebben tájékozódhatnak a cégautókkal kapcsolatban felmerülő aktuális adózási kérdésekről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint az elektromos autózást érintő pénzügyi kérdésekről a Merkantil Bank Zrt. képviselőjétől.
Ugye Ön sem szeretne lemaradni versenytársaitól? A konferencia és a workshop teljes programjáról és a jelentkezés módjáról bővebb információt talál a rendezvény honlapján.

Előző

Zöldautók

Következő

Dinamikusan a flottában