0
Shares
Pinterest Google+

A katalógusadatok szépek és ígéretesek, de attól, hogy egy hibrid keveset fogyaszt, még nem lesz jó autó: ahhoz, hogy elégedettek legyünk vele, kényelmesnek, csendesnek, gyorsnak, elegánsnak is kell lennie.
A brit What Car? listájából vettünk ki hat, a jelenleg kapható legjobb képességekkel bíró hibrid modellt: értéktartás, dizájn, használati érték, vezethetőség, helykínálat szerepelt a szempontok között. Van köztük sportautó, terepjáró, városba való és családi autó egyaránt.

Toyota C-HR Hybrid

A modell előnyei között szerepel, hogy jól vezethető, gazdagon felszerelt, és a hibrid hajtáslánccal kiváló cégautó-ajánlat. Negatívumai az audiorendszer, a korlátozott praktikum és a visszafogott teljesítmény

BMW i8

A hibrid sportautó elképesztően jól néz ki, gyorsulása letaglózó, fenntartása olcsó. Viszont a kormányzás döglött, kis sebességnél izgága a futómű, és nem igazán jó sportosan vezetni.

Toyota Prius

Városban takarékosan és kulturáltan vezethető, cégautóként olcsón fenntartható. Kár, hogy országúton elfogy az ereje, fékjei nem adagolhatók finoman, és hátul korlátozott a fejtér. Létezik konnektoros verzióban is.

Honda CR-V Hybrid

A Toyota RAV4 Hybrid egyetlen valós ellenfele rengeteg helyet kínál a hátsó üléssoron és a csomagtartóban, a vezetői üléshelyzet komfortos. Az audiorendszert nem öröm használni, és nem kapható három üléssorral.

 

Volvo XC90 T8 Twin Engine

A piac egyetlen hétszemélyes plug-in hibridje stílusos és praktikus belső terével hódít.

Forrás: Smarter Media, What Car?

Előző

Édesen szép az élet

Következő

Május havi flotta híreink