0
Shares
Pinterest Google+

Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják, s mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

Létezik hibrid és létezik Toyota hybrid

Ez az auto mindenütt megállja a helyét: az emissziós szabályokat betartandó városi-belvárosi közlekedésben és terepen egyaránt. Különleges , öntöltő hibrid hajtásának köszönhetően az új RAV4 mindig megfelelő teljesítményt kínál de sem a hatótávolságban sem az üzemanyag – fogyasztás terén nem ismer kompromisszumokat.
Karakteres stílusával és kézműves kidolgozású , kifinomult utasterével a auto azok számára készült akik büszkék arra, hogy az új RAV4 volánjánál ülnek. A Selection kínálat minden autóját kivételes intelligencia és kimagasló minőségű kidolgozás jellemzi, amit a bőrkárpitok dombornyomású RAV4 emblémája tanúsít.
A négyféle felszreltséggel és új karosszériaszínekkel megrendelhető autó minden részletében a SUV- modellek lendületét , erejét sugározza.

A RAV 4 a szegmens élvonalába tartozó technológiai megoldásokat is kínál. Ilyen a Toyotánál elsőként alkalmazott digitalis visszapillantó tükör, a panorama monitor, az új JBL hangsugárzó rendszer vagy a nagy méretű és felbontású 7 colos érintőképernyő. magyar nyelvű navigáció, MP3, WMA, USB, Aux-In, 6 hangszóró, Bluetooth 3.0 a szöveges üzenetek megjelenítésének opciójával, Bluetooth rádió, iPod integrálás, lehetőség a Toyota Touch with Go navigációs rendszer installálására.
A RAV4 Selection volánja mögött ülve mindent az ellenőrzése alatt tarthat, és tökéletesen uralhatja az autót. Az aktív biztonsági rendszerek forradalmian új összeállítása immár alapfelszereltség: ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS) gyalogosészleléssel (PD), akaratlan sávelhagyásra figyelmeztetés (LDA) kormányzási rásegítéssel (SC), adaptív sebességtartó automatika (ACC), jelzőtábla-felismerés (RSA), automatikus távolságifény-vezérlés (AHB), utánfutó kilengésre figyelmeztető rendszer (SWS).
Utastere egyedülállón tágas, kényelmes és harmonikus környezetet ad és a csomartartó a ledönthető ülések segítségével sok csomag szállítására is alkalmas.

A 25 évvel ezelőtt bemutatott, azóta 8,5 millió példányban gazdára talaló Toyota RAV4 kategóriateremtőként egymaga indította el a SUV-ok és crossoverek forradalmát, amelyek ma a globális autópiac legnagyobb (36,4%) és legdinamikusabban növekvő szegmensét jelentik. Az elsőségét szinte mindvégig megőrző modell legújabb generációja nem csupán a világ legfejlettebb hibrid hajtását és az aktív biztonság eddig sosem látott szintjét kínálja, de a kategóriában nem mindennapinak számító terepképességeket kínálva egyben visszatér a gyökerekhez is. Az, hogy mindezt rendkívül látványos dizájnba csomagolva teszi, kétségkívül nem kis szerepet játszik abban, hogy bár mindössze januártól kapható, alig három hónap alatt már közel 900 megrendelés érkezett rá Magyarországon, miközben a szegmensének tavalyi hazai értékesítéseit egyébiránt vezető előző generációból egész évben 1300 darab talált gazdára. Sokatmondó emellett az is, hogy jóllehet, már az előző generációs modellből is 85%-ban a környezetbarát hibrid elektromos kivitelt választották az ügyfelek, a jelenlegi megrendelések alapján az új generáció esetében ez az arány akár 95% is lehet. Forrás: Toyota, totálcar

Előző

Phone behind wheel more dangerous than alcohol

Következő

AUTOTECH FUTURE 2019