0
Shares
Pinterest Google+

2018 őszétől Magyarországon is elérhető a ráncfelvarráson átesett Suzuki Vitara. A japán gyártó sikerterméke nem csak külsőleg és biztonsági funkcióit tekintve újult meg, hanem új motorválasztékkal és különleges kiterjesztett garanciával is elérhető.
A Suzuki Vitara évek óta a magyarországi SUV szegmens piacvezetője és ezzel együtt uralja a személyautók mezőnyét is. A már előrendelhető megújult Vitara valószínűleg még az elődnél is sokkal kelendőbb lesz, köszönhetően a számos technikai és design beli változásnak.

Megkapó külső

Ha farkasszemet nézünk az új Vitarával a leglátványosabb változás a megújult hűtőrács, a lámpák és a lökhárítók módosult vonalvezetése. Hátul a LED világítással érkező formájukban is átalakult lámpatestek jelentenek újdonságot. A színek tekintetében 2 új árnyalattal bűvölt a paletta, és új mintázatú 17 colos felni is érkezik a modellhez.
Belül a műszerfal kapott új, modern designt, valamint a felső része is kellemes tapintású borítással érkezik.

Továbbfejlesztett biztonságtechnika

Az új Suzuki Vitara megújult külseje számos biztonságtechnikai és vezetéstámogató újítást rejt. A radaros vészfékasszisztens (RBS) rendszeren felül, az új Vitara kombinált érzékelős vészfékasszisztenssel (DSBS) is rendelkezik. A DSBS rendszer lézerrel és kamerával felszerelve segíti elkerülni a veszélyhelyzeteket. A három típusú érzékelő (radar, kamera, lézer) lehetőséget nyújt arra, hogy az új Vitara minden váratlan eseményekre a megfelelő időn belül reagáljon, akár csökkentett látási viszonyok között is.

A DSBS rendszer különböző módokon figyelmezteti a vezetőt, ha vészhelyzet áll fenn. Csökkenő féktáv esetén fény és hangjelzést ad le, ütközésveszély fennállásakor automatikusan fékez, pánik fékezés esetén a fékasszisztenssel kiegészülve pedig növeli a fékerőt. E mellett a biztonsági funkciók olyan okos megoldásokkal bővültek, mint a holttérfigyelő vagy a sávtartást segítő funkciók. Az RCTA funkció pedig, az elhaladó jármű mozgását figyelő asszisztens, ami a hátsó keresztirányú forgalmat figyeli, hogy ezáltal gond nélkül kiállhassunk a parkolóból.
Ezek a technikai és design beli változások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Vitara sofőrje a lehető legkomfortosabban érezze magát az autójában, valamint, hogy minimális legyen az őt érő veszélyek száma.

Megújult motorkínálat

A legjelentősebb változás nem is külsőleg, hanem a motortérben következett be a Vitarában, hiszen a már megszokott 1,6-os benzinmotor helyett 1,0-s 110 lóerős és 1,4-es 140 lovas Boosterjet motorok kerültek a motorháztető alá. De ne tévesszen meg senkit a kis köbcentiméter, hiszen az ezres motor egy 1.8-as szívómotor teljesítményével rendelkezik, míg nagyobb társa esetében már 2500-as fordulaton elérhető a nagyobb nyomaték. Ezek a motorok pedig már teljesítik a szeptemberben életbe lépő Euro6d TEMP normát is.
Ráadásul most a Magyar Suzuki Zrt. különleges új garanciális konstrukciókkal kínálja sikermodelljét: Az új autók elérhetőek a már megszokott 3 éves gyári garanciával, amelyek a karosszériát, az elektronikát vagy akár a mechanikai meghibásodásokat is magában foglalja.

A Suzuki Boosterjet Pro 3+7 évre vagy 200.000 km-re érvényes garancia az idén augusztusban az Esztergomban gyártott 1.0 és 1.4 motorral szerelt Vitara és S-Cross modellekre érvényes és nem csak a motorra, hanem a turbófeltöltőre és a váltóra is vonatkozik. Ebben a konstrukcióban a Suzuki partnere a Real Garant.

Flottakezelőink ajánlata

BusinessLease

Suzuki Vitara 1,4 T GL+
már havi nettó 69 900 Ft-tól

Az árajánlatunk tartalmazza teljeskörű operatív lízing konstrukcióban az alábbiakat: Finanszírozás / Európai Assistance segélyszolgálat / Adók, illetékek / Karbantartás / Szezonális gumiabroncs. További információ. A részletes feltételekkel kapcsolatban kérje ajánlatunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a +36 1 886 9250-es telefonszámon vagy a bocsi.agnes@businesslease.hu email címen.

ARVAL

Suzuki Vitara 1.6 GL+ 5d kalkuláció: nettó 77 558.- Ft / hónap

Jelen bérleti konstrukció az Arval Magyarország Kft. tájékoztató jellegű ajánlata alapján készült. A gépjárművek bérbeadását az Arval Magyarország Kft. az ügyfél egyedi hitelképesség vizsgálatának eredményétől függően vállalja. Az ajánlatban megjelölt havidíj 5 éves futamidő és 75.000 km futásteljesítmény esetén érvényes. A bérleti díj meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével készült, amelyek (például a választott modell, induló bérlet díj nagysága, futamidő hossza, futáskilométer mértéke) változása esetén is módosulhatnak.

Az Arval Magyarország Kft. a Magyar Lízingszövetség tagjaként magára nézve elfogadja a Magyar Lízingszövetség Flotta Bizottsági tagok számára kötelező érvényű Etikai Kódexben meghatározott alapelveket.

Előző

Földgáz meghajtású kamionokkal bővülhet a Waberer’s flottája

Következő

27. Budapest Borfesztivál