0
Shares
Pinterest Google+

A Suzuki autóira gyakran használják az elnyűhetetlen szót, amelyre a márka modelljei az elmúlt években rá is szolgáltak. Erre a legendás megbízhatóságra most rátesz még egy lapáttal a japán cég, hiszen a 2018 őszétől vásárolt Vitara és S-Cross modellek BoosterjetPro garanciával kerülnek a vásárlókhoz.

A modellfrissítésen átesett Vitara azonnal a vásárlók kedvencévé vált, köszönhetően a modern vezetéstámogató rendszereknek és fürge motorjainak.
A már jól ismert 1,4-es motor kiváló hosszú távú autózásra, az ezres pedig kellően fürge a városi cirkáláshoz. Fogyasztása mindkettőnek mégis meglepően alacsony és Co2 kibocsátásuk is igen kedvező. Ráadásul egyes modellek AllGrip meghajtással is elérhetők, amellyel nincs legyőzhetetlen akadály.

Baleseti kockázatok a minimumon

A Vitara kombinált érzékelős vészfékasszisztenssel figyelmeztet ütközésveszély esetén, sőt, ha fokozott veszély áll fenn a fékerő megnövelésével vagy akár automatikus fékezéssel is segít elkerülni a bajt. De nem csak a ráfutásos, hanem a parkolás során bekövetkező károkat is segít minimalizálni. A hátsó keresztirányú forgalmat figyelő érzékelő 180 fokban figyeli a mögöttünk elhaladó járműveket és vész esetén hang és fényjelzéssel figyelmezteti a sofőrt.
Hosszú utakon jól jön a sávelhagyás figyelmeztetés és a sávtartás, amely 60 km/óra feletti sebességnél hang és fényjelzéssel valamint a kormány rezgésével figyelmezteti a vezetőt, míg a sávtartó rendszer felismeri, ha az autó elhagyja a sávot és automatikusan korrigál, ezzel megelőzve a kisodródást.
A forgalmi jelzéseket felismerő kamera segítségével pedig már nem kell a közlekedési táblákat vizslatnia egyetlen sofőrnek sem. Így nem csak a balesetmentes, de a szabályos közlekedést is segíti az autó.

Garancia a maximumon

A 3+7 év Boosterjet PRO garancia egyet jelent a megbízhatósággal. A Vitara új 3+7 év garancia konstrukciója azt jelenti, hogy a Suzuki a gyári 3 év vagy 100.000 Km teljes körű garancián felül 7 évig vagy 200.000 km futásteljesítmény eléréséig garanciát nyújt a motorra, turbóra és a váltóra is. Vagyis mindazokra az alkatrészekre, amelyek meghibásodása nagy kiadást ró a tulajdonosokra. A garancia érvényesítéséhez az ügyfélnek csak a szervizfüzetben előírt karbantartásokat kell időben elvégezni a Suzuki előírásainak megfelelően.
Az ilyen hosszú távú vállalások szintén hozzájárulnak a Vitara sikeréhez, hiszen mindenki számára megnyugtató a tudat, hogy nem csak önmaguk, de pénztárcájuk is nagyobb biztonságban van.

Előző

Fleet Europe Summit in Barcelona

Következő

Bosch IoT schuttle, Okos kávésbögre, Autóvásárlás mobiltelefonon