0
Shares
Pinterest Google+

Napjainkban kiemelt szerepe van a céges flottáknak és azok gazdaságos üzemeltetésének. Egy jól megválasztott konstrukció hosszútávon jelentős költségeket takaríthat meg a megrendelőnek. A piacon számtalan megoldás között lehet választani a legkülönfélébb márkák és típusok széles palettájából, megtalálni a cégünk számára legjobb konstrukciót, nem egyszerű feladat. Az IIR Magyarország igyekezett úgy összeállítani a XVI. Flottamenedzsment Konferencia programját, hogy az idelátogatók a konferencia után, már határozott elképzeléssel térjenek haza a rendezvényről.  A konferencia október 5-én került megrendezésre. Helyszínét a festői szépségű Lázár Lovaspark biztosította, Domonyvölgyben.

A résztvevőknek az előadások szüneteiben lehetőségük volt kipróbálni az együttműködő partnerek, a Ford, a Hyundai, a Citroen, a Peugeot kiállított modelljeit, köztük számtalan elektromos típust is, így gyakorlatban is megtapasztalhatták az előadáson elhangozottakat, ezzel segítve az optimális döntés meghozatalát.

A jelenlévők előadásokat hallhattak a lízingpiac átalakulásáról, az integrált e-autóflotta töltési megoldásairól, az elektromos autók vásárlásához nyújtott állami támogatásokkal kapcsolatos aktualitásokról, illetve a lízingelés során elszenvedett sérülések, okozott károk biztosításáról, a pénzügyi és az operatív lízing előnyeiről és hátrányairól az Eurotax, a Humda Zrt., az MVM Mobiliti Kft. és a Lízingszövetség képviselőitől.

Megismerkedhettek a Jármű Kontroll Magyarroszág Kft. új üzletágával, a Jarkon RENT-el.

További kérdéseket tehettek fel a a CallTec Consulting, az Auto-Licit, a DKV Euroservice Hungary, az ALD Automotive és Háttérország képviselőinek.

A résztvevők a visszajelzések alapján, nagyon hasznos és gyakorlatban alkalmazható tapasztalatokkal gazdagodtak a szaknap során.  Keresse fel a konferencia honlapját (https://bit.ly/35jJ9zR), ahol átfogó betekintést kaphat az idei rendezvény kiemelkedő pillanatairól.

Előző

Kincset érő liláskék kalászok

Következő

Libamáj - az étkek királya