0
Shares
Pinterest Google+

Az elektromos járművek száma igencsak megemelkedett az elmúlt pár évben, melynek növekvő tendenciája a jövőben még intenzívebb lehet.
Szolgáltató oldalról a sikeresség és jövedelmezőség érdekében tisztában kell lenni a töltőhálózatok jövőbeni stratégiai megoldásaival, ezekhez pedig feltétlen szükséges felmérni a magyar felhasználók igényeit.
Vállalati szinten az elektromos flotta kialakítása nagy dilemmát okoz a közepes és nagyvállalatoknak egyaránt. Felmerül kérdésként, hogy konvencionális, hybrid vagy elektromos flotta éri meg jobban. Egyáltalán megéri elektromos flottát kialakítani? Hogyan változik az üzemeltetési költség az elektromos flotta hatására? Milyen pénzügyi, elszámolási kérdéseket vet fel az otthoni töltés? Kit terhel az otthoni töltés költsége?

Az elektromos járműveket és az e-mobilitást illetően még mindig rengeteg kérdés merül fel és folyamatosan új információk, megoldások látnak napvilágot. Ezért érezzük fontosnak megismertetni a felhasználókat az elektromos autók használatával és működési mechanizmusával mind magánszemélyként, mind pedig vállalati szinten.
Az IIR Magyaroroszág 2019-es Connected Day konferenciája igyekszik összefoglalni az aktualitásokat. A fentebb említett témákon túl az
• Üzleti modellek az infrastruktúra területén – Hogyan alakulnak át a városok az e-mobilitásnak köszönhetően?
• Vezetést támogató rendszerek=csökkenő kockázat?
• IoT, 5G szerepe a közlekedésben
• Tudatos payment stratégia – tervezés és e-mobilitás területén
• A Nissan elektromos autó stratégiája
• Szabályozási kérdések, szabályozói keretek az e-mobilitás területén
• Elektromos járművek szervizelése
• Elektromos autókhoz kapcsolódó dilemmák különös tekintettel a töltési lehetőségekre
• Mesterséges intelligencia kiterjesztése az önvezető autókra
kérdésköreit is kiemelten vizsgálja a rendezvény.

A konferencián tesztvezetésre is lesz lehetőségük a résztvevőknek.
További információk és regisztráció: https://www.iir-hungary.hu/rendezvenyek/szektor/beszerzes-logisztika/627-connected-day-e-volucio-a-kozlekedesben-5g-iot-forradalma.html

.

Előző

Újpestre is el lehet jutni a GreenGóval, Rolleres Bubi Helsinkiben, Önjáró tehervonatok

Következő

elektromos autók nem jelentenek teljes megoldást, légszennyezettség csökkentése, Toyota C-HR