0
Shares
Pinterest Google+

A Volvo XC60 nem csak lenyűgöző skandináv megjelenésével, de erejével és innovatív technológiáival is lehengerel mindenkit. Méltán jellemzik ezt a modellt minden idők egyik legbiztonságosabb autójának. Az úttörő City Safety rendszert új kormányerő-rásegítés funkcióval egészítettük ki. A frontális ütközést elkerülő aktív kormányzásszintén kormányerő-rásegítéssel igyekszik elkerülni a frontális ütközést, míg a Volvo holttér figyelő rendszere (BLIS) mostantól szintén kormányerő-rásegítéssel mérsékli a sávváltás során felmerülő ütközési kockázatot.

Az XC60 nem csak az Ön biztonságára ügyel, hanem a környezetére is. A modell rendelhető a Volvo díjnyertes T8 TwinEngine hálózatról tölthető benzin-elektromos hibrid hajtásláncával is. A kínálat csúcsát megtestesítő plug-in hibrid legnagyobb rendszerteljesítménye 390 lóerő, álló helyzetből 5,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

Kettő az egyben – a Volvo XC60-as nem csak egy pompás megjelenésű üzleti autó, hanem a családosok számára is remek megoldásokkal rendelkezik. Olyan testre szabható tartozékokkal varázsolja el tulajdonosát, mint a kihajtható vonóhorog, a rászerelhető kerékpártartó vagy a Volvo Cars tervezésű tetőbox. A félig elektromos működtetésű vonóhorog gombnyomásra eltüntethető, majd kihajtható, így nem kell az autó alá nyúlnunk.

A vonóhorgot egyetlen kézmozdulattal biztonságosan rögzíthetjük, használaton kívül diszkréten megbújik az autó alatt. Ha elmulasztjuk rögzíteni a vonóhorgot, a műszerfalon figyelmeztető jelzés emlékeztet erre. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó akár négy kerékpár biztonságos szállítására alkalmas. A könnyű, egyszerűen használható tartó egyedi dupla zár funkciója a kerékpárt a tartóhoz, majd a tartót az autóhoz rögzíti, míg a lábbal működtethető billentő funkció révén bármikor könnyedén hozzáférhetünk a csomagtartóhoz.

Ami talán még a fentiekben foglaltaknál is jobb, hogy, az autó vásárlásánál vagy bérlésénél orvos-, gyógyszerész- vagy ügyvédkamarai tagként jelentős kedvezménnyel juthatunk egy vadonatúj Volvo XC60-ashoz. Illetve amennyiben jogi személyként nem szeretnénk az autót megvásárolni, lehetőségünk van tartós bérletre (operatív lízingre) is, amellyel pedig lekerül a vállunkról a szervizeltetés, biztosítási és egyéb ügyintézés.

A kedvezmények pontos mértékéről ezen a linken tájékozódhat.

Előző

Mayer Pincészet, borház és panzió - Villány

Következő

Volvo XC60 teszthétvége