0
Shares
Pinterest Google+

Mindenkinek van az életében néhány tárgy, mely kiemelkedő szerepet tölt be az életében: lehet egy utazás emléke vagy ajándék egy számunkra fontos embertől. A Vitarába beülve garantáltan úgy fogjuk érezni, hogy egy olyan autót választottunk, mely rajongásunk méltó tárgya lehet, és hamar belopja magát a szívünkbe.

A Suzuki Vitara tökéletes modell arra, hogy a hétköznapi igényeket maximális módon elégítse ki. Napjainkban elengedhetetlen követelmény a modern autókkal szemben, hogy megfelelő biztonsági rendszerekkel legyenek felszerelve. A Vitara AllGrip 4X4 technológiájának köszönhetően nem kell aggódnunk amiatt, hogy a váltakozó útviszonyok hatással lehetnek a biztonságérzetünkre, a kiváló tapadás minden helyzetben garantált. Óriási előnye a modellnek a lejtmenetvezérlő rendszer, aminek segítségével a vezetőnek csak a kormányzásra kell koncentrálnia. A hegymeneti elindulássegítő pedig abban segít, hogy a jármű még véletlenül se guruljon visszafelé egy meredek domboldalon, hiszen másodpercekig egy helyben tartja az autót a lejtőn. Az radaros féktámogató rendszer (RBS) pedig akkor sem hagy minket cserben, ha rossz időjárás körülmények között kell vezetnünk.

Az egyes alkatrészek összehangolt működése lehetővé teszik az erőteljes és sportos összteljesítményt, így a vezetés feledhetetlen élménnyé válik. A Vitara nemcsak kiváló motorikus és vezetéssegítő felszereltségével bizonyít, megkapó külsejének köszönhetően kiemelkedik versenytársai közül. Egyedülálló modern formájával az autó életerőt sugall és a vezető aktív életmódját is tükrözi. Fontos megemlíteni az autó kényelmi funkcióit, a multifunkcionális kijelző könnyen kezelhető, a kiváló minőségű ülések pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy egy hosszú út során se fáradjon el olyan könnyen a sofőr.

Ezek alapján nem csoda, hogy megannyi flottapartner választja állományába a Vitarat. Bertalan Gábor, a Nelson Flottalízing igazgatója is kiemelkedően beszélt a modellről. „A Vitara egy remek hullámon ül, ismerik az emberek, divatos, semmilyen kellemetlen címke nem tapad hozzá, árképzése nagyon jó. Könnyen fenntartható autó, a gondtalanság igen erős érv a Vitarák mellett”.

dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke is elégedetten beszélt a Vitarákról, melyek bevált modellek lettek flottaállományukban: „a Vitara mint munkaeszköz is biztonságos, kényelmes modell. Élmény vezetni a kocsit és a kezelőfelületek jól áttekinthetőek.”

Ki ne rajongana egy egyedi megjelenésű, megbízható autóért, amivel kitűnhet a tömegből, még a SUV-ok között is? A Vitara tökéletes választás akkor, ha valaki korszerűen felszerelt, biztonságos, de közben vagány megjelenésű modellt szeretne magáénak tudni. Alkotói a kor igényeihez is igazodtak azzal, hogy motorja alacsony CO2 kibocsátású. A Vitara tehát megjelenésével és felszereltségével méltó arra, hogy tulajdonosa életének meghatározó „darabja” legyen, melyhez az évek során megannyi emlék fog kötődni: egy hosszúhétvége a hegyekben a családdal, egy balatoni túra a barátokkal, vagy egy gyors hazaút a munkából egy fárasztó nap után.

Készülj fel, mert amint beülsz egy Vitara-ba, te is rajongani fogsz érte!

Előző

OXXO Hungary Truck Racing Team

Következő

Oxxo Racing