0
Shares
Pinterest Google+

A Miele annyival könnyebbé és intuitívabbá teszi a főzést, mint még soha!

A 7000-es generációra történő váltás a teljes beépített készülékcsaládra kiterjed, azaz minden sütőre, indukciós főzőlapra, mosogatógépre, gőzpárolóra mikrohullámú sütőre, automatikus kávéfőzőre és még sok minden másra. Az új termékek négy dizájnban és három színvilágban kaphatók. Világszerte közel 3000 modellváltozat létezik, számos exkluzív Miele-innovációval.

Az eszközök új generációja révén a Miele az első amely kamerát telepít a sütőben, ami képes ellenállni a szélsőséges hőnek. Az új indukciós főzőlapokon sok edényt , serpenyőt lehet elhelyezni bárhová az üvegkerámián.
Az új G 7000 mosogatógépek szinte önállóan működnek. Az eszközök fel vannak szerelve automatikus mosogatószer-adagoló rendszerrel, amely kb. 20 mosogatáshoz elegendő tisztítóport tartalmaz Ilyen módon rugalmasan alkalmazkodnak a mindennapi élethez, mivel a rendszeres indítások programozhatók, de okostelefonon keresztül spontán módon is kiválthatók.

Néhányról kicsit részletesebben:

A beépíthető kávéfőzők csúcsmodellje három szemeskávé tartállyal rendelkezik, így a különböző kávéitalokhoz, illetve az egyes felhasználói profilokhoz is más- más kávéfajta állítható be. A gyártó nyilatkozata így szól: „Nincs más hasonló termék a piacon.” A vízkőmentesítés , a tejvezeték tisztítás és a főzőmű zsírtalanítása automatikusan működik

Felügyelet a sütőben

Az egyik legszembetűnőbb újdonság a FoodView funkció, amely során a sütőben lévő kamera HD minőségű képeket továbbít az okos eszközre telepített applikációra.
Ez lehetővé teszi az étel pillanatnyi állapotának megítélését, valamint a hőmérséklet és a sütési idő bármilyen helyről történő egyszerű beállítását. A Miele az egyetlen gyártó, amely meg tudta oldani, hogy pirolitikus sütőben (tisztításkor 440 C-ra emelkedik a hőmérséklet) működjön a kamera. Gyakorlatilag szinte minden készüléknél a sütési folyamat végén a sütő ajtaja automatikusan kinyílik, a ventilátor rövid idő alatt lehűti a belső tér hőmérsékletét és szükség esetén melegentartás üzemmódba vált. Ez megakadályozza , hogy az elkészült étel túlsüljön vagy kiszáradjon .

A frissítés a háztartási készülékeket jövőbiztossá teszi

Az új Miele konyhai készülékek döntő többségét WiFi-n keresztül is lehet vezérelni. A RemoteService segítségével a jövőbeli szoftverfrissítések adatátvitel útján könnyen telepíthetők az eszközre. Korábban ehhez szerviztechnikus látogatása volt szükséges.

Négy forma, három szín

A következetesen vízszintes irányával és sok üveggel a PureLine a tiszta és modern berendezési stílushoz illik. Jellemző a visszafogott nemesacél alkalmazása és a magas minőségű fém fogantyú, amely egy masszív tömbből lett kimarva. Az üvegfront obszidiánfekete színű. A vonalvezetés átgondolt geometriája pedig a készülékek szinte minden
elképzelhető kombinációját lehetővé teszik. A VitroLine minden fajta nemesacél elemet mellőz, és obszidiánfekete és grafitszürke színekben kapható. Itt egy masszív, a készülékkel megegyező színű fém fogantyú egy ugyanolyan színű, precízen csiszolt üvegelemet vesz kőrül. A magas minőségű felületeivel és a nagyon visszafogott design elemeivel a Vitro- Line harmonikusan illik egy modern konyhába. Az ArtLine készülékek egy letisztult környezetbe, így elsősorban nyitott légterű konyhákba passzolnak leginkább. A készülékek obszidiánfekete és grafitszürke színekben kaphatók. A sima, fogantyú nélküli üvegfrontok kifogástalanul illeszkednek a városias, modern környezetbe. Az ajtók egy könnyed nyomásra elektronikusan kinyílnak. A ContourLine dizájnja a készülék karakterét és a Miele modellek magas minőségű technológiáját állítja középpontba. Olyan részletek, mint a masszív egyrészes fém fogantyú, amely fém keretű kontúrral rendelkezik, dominálják a dizájnt. A tömör nemesacél keret tudatosan a figyelmet a készülékre és annak műszaki karakterére tereli. Az üveg kezelőpanel obszidiánfekete színű.

Forrás : Miele

Előző

Terepjáró a legsikeresebbek között

Következő

Miele főzőiskola belépő