0
Shares
Pinterest Google+

Karácsonykor nem csak olyasmit szeretnénk adni, ami csak porosodni fog a polcon, hanem egyben élményt is, amely még hosszú időn át elkíséri szeretteinket.
A Miele kávéfőzője tökéletes választás azoknak, akik éppen ilyen ajándékot keresnek. A CM 5500 Silver Edition minden konyhába passzol fekete és nemesacél színeivel, emellett viszonylag kis helyen is elfér.

Igazi kávéélményt nyújt: könnyen feltölthető tartályából automatikusan darálja le a szemeskávét, akár egyszerre két személyre is elkészíti a választott kávéféleséget. Változtatható az őrlési minőség, a mennyiség és a hőmérséklet is, így valóban személyre szabott készüléket biztosít a családnak.
Érintőpaneles kezelőfelületének köszönhetően kezelése egyszerű: csak ki kell választani a kávéfélét, és már készíti is a kívánt italt. Tejhabosító vezetékével a tejjel készített italok is kávéházi minőségben elkészíthetőek, így otthonunk kényelmében is élvezhetjük a kényeztető cappucchinot vagy latte macchiatot.
Tisztítása sem igényel sok időt, belső öblítése teljesen önműködően történik, egyes egységei mosogatógépbe is tehetőek, a zsírtalanítás és vízkőmentesítés pedig kényelmesen, tisztítótabletta behelyezésével elvégezhető. A készülék saját állapotát folyamatosan ellenőrzi, felhasználóját pedig figyelmezteti, hogy a megfelelő takarítás időben megtörténjen, így mindig egy tökéletes állapotú gép áll munkára készen.

A Miele kávéfőzője ideális azoknak, akik szeretnének kiválóan elkészített kávét inni, ugyanakkor fontos számukra, hogy az otthon kényelmében tehessék meg ezt.
Végül, de nem utolsó sorban néhány szó a gondosan kiválasztott kávéról amely a
Miele első, egyedi kávékeveréke , a Black Edition No.1.
Tökéletesen illeszkedik a Miele kávéfőzőkhöz, magas minőségű , dél-amerikai , felföldi arabica-ültetvény négyfajta nemes kávébabjának harmonikus és kiegyensúlyozott keveréke.
A Miele természetesen különleges figyelmet fordít a tisztességes kereskedelemre és a biomezőgazdaságra. A babokat a beszállítók Németországban gondos kiválogatás után, hagyományosan kézzel rendkívül finoman megpirítják.

A Miele Black Edition No. 1 ideális espresso, hosszú kávé és minden tejjel készült kávékülönlegesség elkészítéséhez.
Lepje meg szeretteit a tökéletes élménnyel és játsszon velünk a Flottamagazin nyereményjátékában!
A nyeremények, melyek decmber 10-én kerülnek kisorsolásra : 2 fő részére 500-500 g Miele Black Edition kávé és a főnyeremény 1 főre szóló Miele Főzőiskola belépő !

Forrás :

Előző

Nagyon vártuk, megérkezett! Jeep Pickup!

Következő

Nyereményjáték a Miele-vel