0
Shares
Pinterest Google+

Kollagénnel dúsított, természetes ásványi anyagokat tartalmazó pasztörizált, 0 cukrot tartalmazó üdítő ital.

Az üdítőital legfőbb tulajdonsága, hogy magas kollagén tartalommal rendelkezik (2500mg/500ml), mely minőségi hidrolizált kollagén. Az üdítőital szerkezete egészséges összetevőkből áll, káros anyagoktól mentes. Cukrot nem tartalmaz, szteviol-glikoziddal és szukralózzal édesített. A kollagén mellett természetes ásványi anyagokat (Kálcium, Magnézium, Kálium, Nátrium) és C vitamint is tartalmaz. A C vitamin nagy mértékben segíti a kollagén szervezetbe való beépüléséhez.

Mi is az a kollagén?

A kollagén a testünket összetartó rostos kötőszövet, mely erőt és rugalmasságot biztosít a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. Minden szervben megtalálható, mint a sejtek összeforrasztó anyagai.
A kollagén egy nagy teherbírású rostos fehérje, amely fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek. Lényeges szerepe van a bőr és a szövetek rugalmasságában, feszességében. Továbbá táplálja a hajat és a körmöt is.
Miért van szükség a kollagénre?
25 éves kor után csökken a szervezet kollagén tartalma, és termelődése az évek folyamán fokozatosan tovább hanyatlik. 40 éves kor körül elvész a szervezet kollagén állományának 30 %-a, 50 éves kor körül pedig már a 60 %-a.
A kollagén szint csökkenése leépülési folyamatot eredményez a szervezetben kívül és belül egyaránt.
A szervezet vizet veszít, elveszíti nedvességmegtartó képességét, feszességét. Csökken az ellenálló képessége a baktériumok ellen, megnő a vírusok kialakulásának kockázata.

Milyen hatása van a kollagén fogyasztásának?

A kollagén segít az ízületi porcok és ízületi tok újjáépítésében, így alkalmazhatjuk porcépítőként ill. az ízületek közötti “kenőanyag” újratermelésében is.
Alkalmazása során lecsökken, vagy teljesen eltűnik az izomrost gyulladás okozta fájdalom.
Erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek.
A kollagén fogyasztásával a bőr ragyogóbb lesz, a hajszálak megvastagodnak, a körmök megerősödnek, jobb lesz az emésztés, és kitűnő társ az edzésben is.

IGYON EGYET MINDEN NAP!

További információért látogassa meg honlapunkat: www.aquacolldrinks.com

Előző

Hungarian fleet market, Focus on SMEs, Global Fleet Conference

Következő

Szóját, de mértékkel