0
Shares
Pinterest Google+

Az európai viszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál a mai napig Európa meghatározó szabadtéri boros rendezvénye.
Így történt ez most 2018 szeptember  6-9 között is. A 27. Budapest Borfesztivált 45.000-ren látogatták ebben az évben, akik 160 standon kóstolhatták a minőségi borokat és különleges ételeket.
A közösségi standokkal, egyéb kiállítókkal együtt , közel 200 kiállítónak adtak helyet a Borfesztiválon. A borászok is elégedettek voltak a megnövekedett forgalommal, hiszen a látogatók körülbelül 10%-kal költöttek többet az előző évekhez képest.

Nagyszerű művészek, előadók is készültek az idei Borfesztiválra, hogy négy színpadon szórakoztassák a fesztiválozókat.  Új fellépők és olyanok is, akik nem először zenélnek a Borfesztivál közönségének. A világzene legkedveltebb magyar együttesei, a népzene, néptánc, és a jazz tették felejthetetlenné a Borfesztiválon eltöltött órákat. 

Fellépett a Kéknyúl, majd a nap nagy koncertjét a Kiscsillag együttes adta. Napközben a kisszínpadokon hallhattuk Vavra Bencét és Péteri Márkot, Hangácsi Mártont és Antonia Vait, megismerhettük a Kodachrome és Saverne együtteseket is. Pénteken a nagyszínpadon a Tárkány Művek, majd Mörk koncertezett este pedig Boban Marcovic fia, Marco Marcovic fújt és aratott óriási sikert..  Vasárnap a népzene került a középpontba: egész nap folklór várta a látogatókat. Zagyva Banda, a Vadrózsák Néptáncegyüttes, a Gatyamadzag együttes, csak hogy néhányat említsünk.

Találkozunk 2019-ben!

Előző

Megújult a Suzuki zászlóshajója

Következő

Barcelona, Telemetrikus rendszerek, Hollandia